Jeg kan gå igjen :D

April 21, 2011  |  Generelt  |  Share


Litt skeiv da eller? Tror lille jenta er ei stor jente jeg. Det påpeker legen hver gang også. Hun sier at hun tror bebisen kommer til å bli lang “sånn som mammaen sin”, men jeg er faktisk ikke så høy som mange tror. Jeg er bare 1.67cm. Så hvis bebisen ikke er lang så er hun nok en tjukkebollis :D Om ikke hun er begge deler, hihi!

De siste dagene (siden tirsdag), så klarer jeg og gå mye bedre igjen, og har ikke så vondt når jeg går. Og det føles herlig. Kunne det ikke hvert sånn når jeg var i uke 20 også, da hadde det plutselig hvert greit og gå gravid. Tror hode har festa seg, og at det er det som gjør at det blir lettere.

I dag er det 21 April, så det betyr at bebisen blir tyr uansett, akkurat sånn som meg :D Stakkars Marcus som må leve med to stae jenter, haha ;D Mamma har hele tiden trodd at bebisen kommer 21 April, så det blir spennende og se hva denne dagen bringer. Marcus syns jeg ligna mer på meg selv i dag også, og Disney klenger som bare det, så kan jo være at noe er i ferd med og skje, nå er det i hvertfall maks 8 dager igjen. Tenk på det!! Da er jeg mamma. Håper jeg blir en fin mamma, skal gjøre alt jeg kan for og bli det i hvertfall. For hjerte mitt er så fylt av kjærlighet, så jeg har så mye å gi♥

I går fikk jeg pakke i posten. Eller vi blir vell mer riktig og si. For vi fikk så mye fint til bebisen fra Therese, men tenkte og lage ett eget innlegg om gaver og sånt når den tid kommer.

♥Håper du får en fin dag ♥


Leave a Reply