Svangerskapskontroll!

April 19, 2011  |  Generelt  |  Share

I dag var jeg på svangerskapskontroll hos legen. Blodtrykket mitt har blitt ganske så høyt i forhold til hva jeg pleier å ligge på, også har jeg har blitt kjempehoven. Det startet med og bli ordentlig hovent i helga, også har det ikke blitt noe bedre. Jeg mener det når jeg sier jeg er hoven, jeg ser ut som oldemor gjorde da hun sang på siste vers, slenger med ett bilde, så skjønner du hva jeg snakker om:

Så på søndag så ringte jeg ned til føden (som jeg har fått beskjed om av legen og gjøre om det er noe). Og da var det ei ganske så frekk jordmor som svarte på telefonen. Så legen skjønte jo det at jeg ikke kommer til å ringe ned ditt igjen om jeg føler at det kanskje er noe. Så hun ringte ned, og fortalte om hendelsen, + at hun satte opp time til meg der. Så jeg skal på kontroll der til lørdag, siden hun syntes det ble for lenge og vente til over påske. 

Nå om dagen går jeg kun i joggebukse, og noen sko som ligner på croks, så jeg ser ut som den campingdroninga, men jeg får ikke på meg noe annet, så sånn må det nesten bare bli. Nå er det max 10 dager til jenta mi kommer, så det er i hvertfall godt å vite. Plutselig er hun her :)

I dag klarte jeg faktisk og gå mye bedre, så nå tror jeg hode har festa seg. Legen syns jeg smilte sånn, og det var jo bra ;) Blitt flinkere til og sette pris på små ting :)  


10 dager igjen

 


Leave a Reply