Glutenfri kyllingpizza :D

April 6, 2011  |  Mat / Sweets  |  Share

Middagen i dag bestod av glutenfri pizza, og den ble kjempegod, og rik på smak. Syntes det er så mye glutenfri mat som smaker så tamt, men det gjorde i hvertfall ikke denne *Lykke*. Jeg brukte kun “reste” ting vi hadde her, så jeg slapp og gå på butikken, også er det jo en liten utfordring når du må lage noe ut i fra det du har, uten og handle noe :D

Pizza bunnen så brukte jeg opskriften som stod bak på “Glutenfri lys melblanding”. Det vil si at du kun trenger litt salt, gjær og vann i tillegg til den pakken :) .

Fyllet jeg brukte var
Kyllingfilet (koke/stekes først)
Wok grønnsaker (Stekes først)
Krydder bearnesaus
(Denne må du nesten lese bak på om er glutenfri, jeg brukte en jeg har kjøpt i sverige)
Cherry tomater
Soltørkede tomater
Rødløk

15min i mitterste rille i ovnen.

= SMASHING :D Me like!


Leave a Reply