Smooth smooth smooth!

March 25, 2011  |  Generelt  |  Share

Livet er faktisk herlig (selv med bekkenløsning) når du kan sitte i sola og nyte en smoothie. Enkelt og lage er det også, oppi denne har jeg

1 banan
Frossene bringebær
Appelsinjuice
Vanilje yoghurt

Før i dag var jeg på butikken. Så jeg og Disney gikk ned på Kiwi. Vi prøvde å handle “beskjedent”. I den forstand at jeg skulle prøve og ikke handle så mye. Det endte opp med 2 bæreposer. Og det ble faktisk veldig tungt. Så der tuslet jeg ut fra Kiwi da, og skulle gå hjem. Er jo ikke lange biten så jeg tenkte “er hjemme snart, er hjemme snart, er hjemme snart”. Og plutselig ser jeg Marcus som var nede og skulle tømme pappen, og jeg må si at han var som en helt ridende på en hvit hest. Han kunne bære posene mine :D !! Lykkerus.

Så kom jeg hjem, og lagde meg smoothien. Så plutselig kommer broren til Marcus på besøk, uten og si i fra. GREAT!!! Leiligheten så jo ikke ut, og det så ut som det var et asylmottak for hybelkaniner her. Tusen takk!!! Så jeg begynte og rydde/vaske litt da. Og plutselig klarer jeg ikke gå..
Sånn er det og ha bekkenløsning. Noen ganger spretter jeg opp fra sofaen. Andre ganger gjør det så vondt at jeg må bruke krykker. Aff.. Gleder meg til jenta kommer nå ja.. 1 måned igjen ca :) til den første termindatoen i hvertfall.

 


Leave a Reply