Omvisning på sykehuset i kveld..

March 23, 2011  |  Generelt  |  Share

I kveld, klokken halv syv så skal jeg på omvisning på sykehuset. Og jeg har begynt å grue meg. Etter jeg var i samtale med jordmor på torsdag så har alt blitt mye værre. Nå gruer jeg meg til å tråkke inn på sykehuset. Og jeg er redd for å møte på hun jordmoren. Hva har skjedd med meg?
Jeg fortalte kanskje ikke om samtalen på torsdag. Så kan jo fortelle litt nå.

Jeg var i samtale med jordmor på sykehuset på torsdag fordi jeg har så fødselsangst. Og ting ble bare mye værre. Skulle tro de fikk provisjon for hver vaginale fødsler de får. Jeg stakk av mitt under samtalen. Og når jeg kom hjem så gråt jeg i 12 timer. TOLV TIMER ja! Jeg som håpet på at jeg kom til å gå glad og fornøyd ut av sykehuset, men sånn er det ikke. Etter den torsdagen har jeg bare hvert kjempesliten. Har nesten ikke noe energi i det hele tatt. Dagen etter lå det ett brev i postkassa om at jeg skal til samtale med jordmor og lege i slutten av måneden. Og jeg gruer meg! Trodde ikke dette kom til og bli så ille. Så jeg anbefaler alle med fødselsangst om og begynne å “forberede” seg til sinns tidlig i svangerskapet. Hos meg har de sagt at “vi tar dette når du nærmer deg slutten, for da er du så lei alikevel at du kommer ikke til og tenke sånn over det”. GUESS WHAT. Jeg er DRITT LEI, og jeg tenker på det hele tiden. En av tingene jeg har angst for er å møte på en jordmor som hun jeg møtte på. Skulle tro hun hadde blitt mobba hele livet sitt, og skulle slå seg løs på meg! Er i hvertfall veldig vanskelig å prate om sin innerste frykt når hun prater til meg som at jeg er en idiot!

 


Leave a Reply