What are words..

March 21, 2011  |  Generelt  |  Share

Jeg har sett mange som har postet denne sangen for tiden, men jeg har latt være og sette den på, vet ikke hvorfor egentlig? I hvertfall.. Nå har jeg hørt på den, og jeg fikk med meg historien hans med det samme. Så jeg sippet meg igjennom denne sangen.

Chris Medina har hvert sammen med kjæresten sin i 8 år. For to år siden forlovet de seg. Ikke lenge etter at de forlovet seg så var kjæresten hans med i en ulykke. Og etter ulykken sitter hun i rullestol og hun kan verken gå eller snakke. De er fortsatt forlovet, og han vil fortsatt gifte seg med henne. Helt utrolig rørende. Dette er hva jeg vil si er ekte kjærlighet.

Hva om dette hadde skjedd deg? Vet du hvem som hadde hvert igjen rundt deg da? Familie? venner? kjæreste?

Jeg husker jeg møtte ei jente som satt i rullestol, etter og ha hvert med i en ulykke. (Hun her er ikke fra Norge). Hun fortalte meg det at etter at hun var med i den ulykken så ville ikke foreldra hennes ha noe med hun og gjøre. Så hun hadde ikke sett foreldrene etter det. Er ikke det bare helt utrolig trist? De du trenger så sårt etter noe så forferdelig.

 


Leave a Reply