20.mar.2011

March 20, 2011  |  Generelt  |  Share

Føler det nesten er litt feil og kalle bloggen min for Leyla nå under svangerskapet, og det er vell kanskje også derfor en av grunnene til at jeg skiftet bloggadresse før jul (?). Jeg er virkelig ikke meg selv om dagen, så det og skrive om “Leyla” blir på en måte helt feil. Det er akkurat som om jeg har blitt satt på en prøve, at jeg skal igjennom en god del før jeg får holde prinsessa mi i armene. Jeg kjenner jeg begynner og bli ordentlig lei av å gå gravid nå, men det er nok mye av det at jeg fikk en bekkenløsning såpass tidlig som gjorde at jeg ble veldig handikappet. Krykkene står klare i gangen, om jeg trenger de, men nå er jeg ikke veldig mye ute om dagen fordi jeg er så sliten, + at jeg får vondt av å gå for lenge.

I går gikk jeg ned til butikken *yeey* (det tar sånn ca 20 minutter tilsammen, og da har du også rukket og handle varene du skal ha og kommet deg hjem igjen, + at du går i det tempoet du trenger, les=ikke langt).

Nå har det også begynt og bli ekstra tungt. Så det føles ut som noen har slått en knyttneve opp i symfysa i det du går bortover.

 


Leave a Reply