velkommen til leyla-dahl.com

June 27, 2011  |  Generelt  |  Share

Så havnet jeg på leyladahl.com, enkelt og greit! Meningen var egentlig og finne ett annet navn, sånn at jeg ble litt anonym, men ey jeg har jo slettet facebook, så det er jo grenser på hvor anonym jeg skal bli;) Her eier jeg jo til og med bildene mine selv!

Jeg fikk flyttet over alle innleggene mine, men ikke kommentarene desverre. Dessuten fikk jeg ikke flyttet over bloglovin’ og facebook gruppa til bloggen, så om du vil fortsette å følge meg på disse stedene så må du trykke under her:
bloglovin

Sånn akkurat nå så er det 0 stk som følger meg på facebook. Og siden jeg har slettet min egen profil, så får jo ikke fulgt meg selv en gang. lol! Så du må gjerne trykke Liker, bare sånn for synets skyld :P

Ja, og grunnen til at jeg flytter fra blogg.no og over til bloggr.no, er fordi jeg vil blogge fra wordpress igjen, da kan jeg blogge fra telefonen, uten og betale for det -for det er jeg ikke interessert i.


7 Comments


  1. Gralla me eget domene ;) Har lagt dg te på face å bloglovin^^

  2. nei den skulle hete itypedreams :( Synes det var en flott IDEEEE <3

  3. whooop, gratulerer :D Men sletting av facebook, det klarer jeg ikke, for da kan jeg ikke snoke på folk (a)

  4. Så fint det er her! ;) Følger deg jeg vettu!

Leave a Reply