En dag tilbake..

June 29, 2011  |  Negler  |  Share

Jeg henger sånn ca en dag etter her på bloggen, fordi bloggr.no var nede i går. I hvertfall store tider av dagen, noe som passet meg svært dårlig, siden jeg akkurat hadde flyttet over hit. Skal få meg min egen wordpress side etter hvert, ting tar bare litt tid siden det domene jeg akkurat kjøpte (leyladahl.com) skal flyttes over til ett annet sted.. jaja.. anyway..

I går la jeg negler på mamma, godt at det var hun som var her da, siden Natalie valgte og ha en øke dag ;) Så hun spiste hver 2 time.. Skal si det tar på, godt det ikke er sånn hver dag. Glad det var mamma som var her og var modell da, siden hun er litt tålmodig. Vi brukte veldig lang tid, siden jeg forlenga negla hennes også, men bare fint for meg å øve :D

I dag har Ingjerd hvert på besøk også la jeg negler på hun også.. Hun ville ha vanlig hvit fransk, med en sånn sølv strek, som du ser på bilde over.

Fikk forresten Iphone 4 i går, som jeg hadde bestilt meg.. Lykkelig som jeg var skulle jeg sette meg ned med telefonen, og ja hva skjer.. INGENTING:( Jeg må jo ha sånn micro simkort, som ikke har kommet enda.. SÅ kjipt. Gidd hver teit og ha micro sim bare fordi det er Apple. jaja.. Håper den kommer i morgen da *Sende ut positive vibber til postmann* LOL.

Ha en fin dag. Håper bloggen holder seg oppe en stund fremover!

Følge meg?

bloglovin


5 Comments


  1. Utroligt fine negler! Kult me lilla :D Men de va litt for jentete for mg :P

    Sv; Tusen takk :D :D

  2. Så fin blogg du har fått deg søta <3

    SV: Tusen takk Leyla <3 Det var helt klart verdt det ;)

  3. Flotte negler og nydelig farge:)

  4. Incredible! This blog looks exactly like my old one! It’s on a totally different subject but it has pretty much the same page layout and design. Wonderful choice of colors!

Leave a Reply