Her skal jeg bygge og her skal jeg bo..

June 29, 2011  |  Ikke kategorisert  |  Share

Er ikke helt meningen og slenge dere fra side til side, og fra bloglovin’ til bloglivin’. Nå har jeg i hvertfall funnet siden jeg skal flytte inn på. Og det blir her på Leyla-Dahl.com! Jeg endte med og betale for wordpress. Så da er i hvertfall bloggen min oppe og går hele tiden, og jeg kan ha mine egne regler *yey*. Tusen takk til Lenej.com som har hjulpet meg med å få i gang siden, og har fikset layout + laget header :D

Må gjerne følge meg på Facebook!


8 Comments


  1. Gratulerer med nytt “hjem”! :-) Hvor mye koster det å ha egent domene? Lurer sterkt på om jeg skal få det selv også.

    sv: Han har jeg faktisk aldri hørt om, kanskje jeg prøver meg på ei bok? :-) Takk for tipset!

    • Jo takk for det :D ! Betalte vell rundt 300kr for ett år eller noe? Men det er med webhotell da. Går jo ann og bare kjøpe domene navnet, og det er billigere. Jeg kjøpte mitt på http://www.one.com

  2. Hvordan flytter du over bloggen fra blogg.no og hit?

Leave a Reply