Som i gamle dager..

Som i gamle dager..

June 30, 2011  |  Negler  |  Share

I dag har Tina Marie hvert på besøk. Var så koselig å se hun igjen. Ble jo nesten som i gamle dager, bortsett fra at nå har det blitt noe ut av oss ;) . Har jo  ikke sett hun omtrent siden den gang vi hang sammen.. og det er vell 6 år siden eller noe. Tiden flyr! Hun har jo fått verdens herligste lillegutt, som egentlig har blitt ganske stor :D

La negler på hun, vi gikk for lilla. Den fargen er så fin <3 Sommer <3

 

Så hadde hun med så fin gave til Natalie Jeanne

Q: Forslag til hvilke gele-farger jeg kan kjøpe inn?

Følger du meg på Facebook eller Bloglovin’?

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.


6 Comments


 1. SV: Takk for koselig kommentar. det er rart å endelig ha singelen i handa, men utrolig gøy også.

  Flotte negler da. Jeg bare biter og biter mine, kommer nok aldri til å bli noe utav de..

  • Da er jo gelenegler en genial ting da :D Får det til å se bra ut, også klarer du kanskje og slutte å bite?;)

 2. sv: vurderer det veldig sterkt altså! Men hvilket domene hadde du før? Fikk du overført alle de gamle innleggene dine? :-)

  • Jeg blogget på blogg.no, så tenkte jeg å flytte siden over til bloggr.no.. men den siden har detti ned ett par ganger, og det gidder jeg ikke.. akkurat i det jeg skulle oppdatere så var bloggen nede.. og det har ikke jeg tålmodighet til.
   I hvertfall: På bloggr.no så er det ett verktøy som gjør at du kan flytte over alle innleggene fra blogg.no til bloggr.no, og det er veldig enkelt :) Jeg tok og flyttet de fra bloggr.no og over til wordpress igjen (den siden jeg har nå) :)

 3. Jeg håper det ikke er 6 år til jeg møter mine venner igjen :o Men åååå så fine negler det ble!! Lilla <3

 4. Tusen takk for fine negler :) Var/Er skikkelig fornøyd :D :D Kommer snart tilbake jeg :)

  Og er vel ikke akkurat 6 år siden, d er vel å ta litt i! tenker mer 4 år siden elr noe rundt der :p

  Også ett forslag til gele-farge: En skikkelig fin rød elr blå farge hadde vært skikkelig kult ;P

Leave a Reply