Denne daapskjolen er 48 aar gammel!

June 30, 2011  |  Dåp  |  Share

I dag er jenta mi 2 måneder gammel. Skal si tiden går litt fortere utenfor magen. Det har skjedd så utrolig mye på denne tiden.

Vi prøvde dåpskjolen i dag.          Mamma & søstra mi + flere som har brukt den har hvert eldre når de skulle døpes, så vi trodde den skulle være altfor stor.. Men den passet den :D Og da ble jeg glaaad. Denne dåpskjolen er 48 år gammel. Og den er utrolig fin :) Nå er det ca en måned til hun skal døpes. Så da er det bare å planlegge da :) Kirken + lokalet er i boks. Og inbydelsene er sendt ut :)

Natalie og Farmoren sin :)


8 Comments


  1. Så nydelig bilde av farmor og vakre lille jenta deres :0)) Klem

  2. Ååå, det er så koselig med dåpskjoler som går i arv! Niesen min brukte en som var over 100 år i dåpen sin! :)

  3. Så herlig. Sånne ting som går i arv er utrolig viktig å ta vare på. Vi har aldti hatt tradisjon på å døpe i vår familie, så min noe lager en helt ny en til vår lille klump. Ingrid hadde jo navnefest og brukte derfor bunad og ikke dåpskjole. Jeg syns den mamma lager er superfin, så håper den holder seg fin i mange mange år.

    • Jeg er ikke døpt selv, men pappaen hennes ville gjerne døpe hun, og det var helt greit fra meg.. men da syns jeg det var ekstra artig at vi kunne bruke kjolen fra vår side.. Dessuten er den jo bare helt nydelig <3

  4. Klarer du å hjelpe meg med design søta? :)

    SV: Tusen takk Leyla :D

Leave a Reply