BLOGGPORTRETT

July 6, 2011  |  Bloggportrett  |  Share

Jeg trenger nye blogger å lese. Bloggportrett har jeg jo kjørt før på bloggen (men det var jo en gammel blogg så de portrettene er jo slettet =/), og det funket veldig fint.  Så da tenkte jeg å slå to fluer i en smekk. Om du svarer på disse spørsmålene å sender de til leyla87@gmail.com, og merker posten som Bloggportrett, så får du jo reklamert bloggen din på min blogg= nye lesere, samtidig som jeg får lest bloggen din. Hurray! Så da kommer jeg til å publisere bloggporterttet en til to ganger i uken :)

Navn:
Født:
Stjernetegn:

Bosted:
Sivil status:
Motto:

Hva handler bloggen din om?

 

Hvor lenge har du blogget og hvorfor startet du å blogge?

Hvor mange unike lesere har du på en dag?

Hva er en god blogg/blogger for deg?

Hvilke blogger leser du?

Akkurat nå:

 

 


2 Comments


  1. oy så kult, kanskje jeg skal sende deg en mail. reklame er jo alltid bra :) (takk for dine spor på bloggen min)

Leave a Reply