Middagstips!

July 7, 2011  |  Mat / Sweets  |  Share

Min bedre halvdel er veldig glad i lasagne, og derfor har vi som regel altfor mange pastaplater liggende. Så i dag måtte jeg jo bruke kreativiteten min til noe. Vet ikke helt hva jeg skal kalle det, men det blir jo ikke helt feil å si pastaruller?

Vet heller ikke hvordan det smaker siden jeg ikke spiser pasta, og samboeren har ikke kommet hjem enda, så han har ikke fått smakt på maten :)

Det her gjør du

  • Brun kjøttdeig (eventuelt hva du måtte ønske til å fylle pastarullene med, jeg brukte tacokjøttdeig).
  • Kok opp pastaplatene, men pass på at du ikke koker de for lenge, men kok de til du kan forme de (rulle)
  • Legg pastaplatene på ett bakepapir, fyll en stripe med kjøttdeigen, så ruller du.. Pass på at enden ligger ned, så de ikke åpner seg. (Greit og ikke koke opp for mange av gangen heller, sånn at de ikke “stivner” før du er ferdig)
  • Etter og ha lagt rullene i en ildfast form så kan du ta ost over før du gratinerer det i ovnen.

Good Luck!


5 Comments


  1. Mmm.. Dette må testes ut. Tror jeg har middagstips for et helt år, når det nye kjøkkenet kommer opp. Hehe.

  2. Takk for tips. Dette hørtes digg ut :) må teste ut <3

  3. Ooi, så spennende :D Må prøves!

Leave a Reply