Tid for litt rutiner..

February 28, 2011  |  Generelt  |  Share

Nå har jeg sitti inne siden lørdag. Det kan ikke være mye sunt? Føles ut som jeg er grodd fast her inne! Etterpå skal jeg heldigvis til mamma, så skal hun lage favoritt suppe-gryta mi. Den har jeg sikkert ikke spist på ett år, og jeg har tenkt på den i flere måneder. Tror jeg likeså godt tar med meg oppskriften når jeg skal hjem igjen!

Nå skal jeg begynne å skrive en liste over ting jeg skal hver dag. Jeg skal skrive den på morran, eller før jeg legger meg. Jeg er jo ikke akkurat i formeren hver dag, så for å ikke skuffe meg selv så fungerer det bedre sånn. Det kan være noe så lite som “gå en 20 minutters gåtur”. Det er bare for å ha gjort noe. For sånn som det er nå, så forsvinner dagene og jeg trenger rutiner i min hverdag, og jeg føler jeg mister mer og mer energi. Jeg er jo egentlig vane med å stå å prate med folk flere timer om dagen, men siden jeg sliter med bekkenløsning, så får jeg ikke jobbet, som jeg ønsker.. Og da er det jo bare å gjøre det beste ut av dagen.

Har du rutiner i din hverdag? Ha en kjempefin dag =)

 


Leave a Reply