Hormonell i dag

February 27, 2011  |  Graviditet  |  Share

Nå i skrivende stund så vasker jeg første maskinen med babyklær. Og jeg kjente jeg ble blank i øynene. Litt hormonell i dag ja ♥ Nå begynner det å gå litt mer opp for meg. Nå har vi fått hengt opp gardiner på barnerommet også, så nå begynner jo rommet og ta litt form. Jeg må finne noe til å ha på veggene der inne, sånn at det blir litt mer hjemmekoselig. Noen som har noen tips, så er det bare å komme med de. Det går veldig mye i rosa om dagen, men sånn er det jo når man venter ei litta prinsesse!

Se på denne fine gardinstanga,den er faktisk rosa, og ikke sånn lilla som det ser ut på bilde der :)

 

Marcus sto for middagen i dag, og det ble lasagne. Så spiste vi ved den nye spisestua for første gang. Kjempekoselig! Er noe annet enn å sitte med tallerkene oppi sofaen klistra forann tven.

 

Håper du har hatt en fin dag ♥


Leave a Reply