Fødselsangst..!

February 25, 2011  |  Graviditet  |  Share

Aff.. Noen ganger, sånn som akkurat nå så kommer fødselsangsten og tar meg. Jeg kjenner jeg blir skikkelig svimmel. Du vet når du får kynnere, det føles sånn.. bare at det er i hele kroppen (inkludert hodet).

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Det er sånn at jeg heller vil ta keisersnitt, men da føler jeg at jeg “feiger ut”, + at jeg har lyst til å komme meg kjappest mulig etter fødselen. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.
Og om jeg nevner det til noen så får jeg bare høre “Neida, detta går så bra så“, eller som legen min sa “Neida, du tåler jo litt smerte;)“. Vell, jeg prøver ikke å være morsom når jeg tar opp dette, jeg vil bare bli tatt seriøst. Nå er det ca 2 måneder igjen. Og jeg syntes ukene går veldig fort. Jeg blir helt dårlig av å tenke på det, og klarer ikke å se så veldig mye lenger frem enn det.

Folk har fobier og er redd for mye rart. Hos meg har det alltid hvert slanger, og fødsel.  Jeg vil ikke ha det sånn! Jeg har klart å jobbe med mye mentalt, men med dette blir jeg bare skjelven og svimmel.  Og når jeg først havner på sykehuset, da er jeg redd for å få en jordmor som er sur og gammel. Jeg trenger ei som respekterer meg, er ydmyk og kan gi meg forståelse.. affffff.. HJELP :( !


Leave a Reply