Denne dagen vil jeg slenge ett hjerte pååÅ!

February 24, 2011  |  Generelt  |  Share

I dag har hvert en fin dag! Jeg våknet og hadde mindre vondt i symfysebenet enn jeg har hatt på lenge. Så sjekket jeg kontoen, og jeg hadde fått penger, heerlig! Så jeg og Marcus dro en liten tur på Nordby, for og handle mat osv. På vei uti bilen så sjekket jeg jo posten, og det var ikke fult så kjedelig å sjekke posten heller. Jeg hadde nemlig fått postkort fra Nina Dorthea fra fotoblekka.net, Tusen takk ♥

Sjekk så eksotisk ♥ Jeg vil også til Hawaiii!

 

Det stopper ikke der, Katarina hadde sendt meg noen cder, som kan hjelpe meg å heale meg. Prøver å forberede meg mentalt til fødselen.

Søte snille Katarina, tusen takk ♥

 

Og det stopper ikke der heller..

Dette kjede er på en måte magisk ♥ Produktbeskrivelse:

Inne i smykket finnes en liten xylofon. der en liten ball danser rundt og gir en svak lyd når kvinnen beveger seg. Ved å bære smykket langt ned på magen kan barnet høre lyden.

Fra ca uke 20 i graviditeten kan barnet høre og kjenne igjen lyden. Og den magiske. beroligende lyden roer barnet under graviditeten. Etter fødselen kan barnet kjenne igjen lyden det hørte i magen.

 

Håper dagen din har hvert fin

 


Leave a Reply