Bloggportrett #3

July 15, 2011  |  Bloggportrett  |  Share

Det tredje bloggportrettet er av ei god venninne av meg, som har ei datter som er 2 dager eldre enn Natalie. Vi fulgte hverandre i svangerskapet, som også bidro til å forsterke vennskapet våres. Endelig har hun begynt å blogge mer, etter oppfordring av  meg ;) hehe.. Du finner henne på http://unnurarnesdottir.blogg.no/

Navn: Unnur Arnesdottir
Født: 8 August 1988
Stjernetegn: 
Løven
Bosted: Drammen
Sivil status: I ett forhold


Motto:  
 ”Drøm som du skulle leve evig, og lev som du skulle dø i dag”

Hva handler bloggen din om? Bloggen min handler om de hverdagslige ting, og mine opplevelser som nybakt mamma

Hvor lenge har du blogget og hvorfor startet du å blogge?  Jeg startet å blogge i 2009,men sluttet en stund fordi livet ikke gav meg tid å blogge,.. og jeg har startet igjen fordi jeg trenger å sette ord på ting jeg gjør, ting jeg føler og tenker.

Hvor mange unike lesere har du på en dag? Har ingen anelse..

Hva er en god blogg/blogger for deg? En god blogger er en som får meg til å ville gå inn å sjekke utdates hver dag.. og en som motiverer meg til å ville skrike mer…

Hvilke blogger leser du? jeg leser, www.leyla-dahl.com , www.anncahrin89.blogg.no, june sin blogg som jeg ikke har link til på mobilen:P

Akkurat nå: Så har jeg startet å blogge hveer dag om de minste ting, bare for å komme i gang og for å få noen flere lesere .. også er jeg jo mamma på fulltid :)

Vil du være med på bloggportrettet? Fyll ut spørsmålene du finner her, og send det til leyla87@gmail.com!


3 Comments


  1. Denne bloggen skal jeg titte på. Takk for tips!

  2. Takk for bloggtips :) Må sjekke ut <3

Leave a Reply