Hvilken diett passer for meg?

July 17, 2011  |  Ikke kategorisert  |  Share

 

Nå er det 11 uker og 1 dag siden fødsel, for å være presis ;) jeg gått ned 21-22 kilo, og jeg begynner og komme til meg selv igjen. Jeg har fortsatt noen kilo å ta av, pluss at jeg må trene og virkelig stramme opp.  Jeg har lyst til å begynne på en diett, i hvertfall gjøre om kostholdet mitt. For nå når jeg går ned i vekt så er jeg ikke spesielt sunn, men det har jeg lyst til å være. Har lyst til å begynne å trene nå, i tillegg til å gå turer.

Noen som har noe forslag til hva som vil passe på meg? Noen som vet om noen steder på nettet hvor man kan føre dagbok?

 

Nytter ikke holde inn magen når jeg skal ta før og etter bilde. Så dette her er det som skal bli FØR bilde ;)

 


9 Comments


  1. Tittei. Greterode metoden er veldig bra og sunn måte å gå ned på. Basert på vanlig sunn mat, som man kan leve me resten av livet:) sjekk ut vektklubben.no eller Greterode.no:)

  2. eller bare begynn å spis mat med lite karbohydrater i ;) det er karbohydrater du legger på deg av, å det er jo i det meste, men hvis du baker et brød som det nesten ikke er karbohydrater i,(det finner du på nettet) og spiser sunt itilegg som egg, kylling, fisk osv, som også er mat med veldig lite karbohydrater, klarer du dettte så raser du fort ned i vekt ;)

  3. såå flink du har vært!! :D mitt tips er alltid lavkarbo dietter og ikke minst blodtype dietten :D og tusen takk for kommentar på bloggen min! :D ha en fin søndags kveld! :)

  4. Du ser nu utrulig flott ut til å ha bært ett barn, MEN mat med lav GI(Glykemisk Index) e absolutt å annbefale.. ;)

  5. vektklubb er veldig bra til å føre dagbok på :)

  6. vet ikke helt hva du skal gjøre, men det hjelper hvertfall å spise regelmessig. :)

  7. SV: Skal si fra om jeg lærer meg noen knep ;)

  8. Diett.no er veldig kjekt for å følge med på hva du får i deg i løpet av en dag:)

Leave a Reply