kinodate med Tina :)

July 22, 2011  |  Ikke kategorisert  |  Share

vi er ikke røde, sånn på ånkliii.. 

I går hadde mamma bursdag, og hun fylte 45år. Hurra! Hun er jo nede i Tyrkia å koser seg, men det betyr jo ikke at jeg og søstra mi Tina ikke feiret for det. Eller vi tok oss en matbit, tittet litt rundt også var vi på kino.

Vi så Bridesmaids, og den var kjempemorsomt, MEN jeg hadde nok alt for store foventninger. Var nesten bare jenter i salen, tror vi så en gutt eller noe, men jeg tror dette er en film gutta hadde likt også. I hvertfall så var noen deler av filmen mye guttehumor – som var gjort om til jentehumor. Hvis du skjønner? LOL!

Nå har jeg trekt to vinnere som vant konkurransen som ble sponset av mirabling.no! Vinnerene av konkurransen er Unnur og Ida. Har sendt dere mail :)


1 Comment


Leave a Reply