Før etter bilde: Neglbiter!

July 23, 2011  |  Negler  |  Share

 

I dag forlenget jeg neglene til Tina, og endelig husket jeg å ta ett før bilde. Tina er neglbiter, som er en ekstra utfordring på meg. Tok en heldekkende farge, og lagde ikke noe fransk.. og syntes personlig at det så bedre ut på en neglbiter, sånn at man slipper å legge den franske så langt ned. Prøvde også å lage blomster som pynt, og syntes ikke det ble så verst til og være første gangen!

Var å fikk lagt mine negler i dag også, jeg tok også heldekkende med blomster. Første gang jeg tok heldekkende, og jeg er knall fornøyd. Hvorfor har jeg ikke gjort det før? hehe..


1 Comment


  1. Har du noen tips til å slutte å bite negler eller? Sukk, jeg er neglebiter, og skulle så veldig ønske jeg hadde fine engler… :/

Leave a Reply