Kjærlighetstoget <3

July 25, 2011  |  Negler  |  Share

I dag har jeg fått hvert litt sosial igjen. Noe jeg trengte etter og ha sittet foran tven, dataen og telefonen i helgen. Dette har hvert en tung tid for Norge, og vi trenger å samle oss, gi hverandre styrke og kjærlighet.

Først kom Tina Marie en tur, og jeg la negler på hun. Prøvde den nye sorte glitter gelen jeg kjøpte her om dagen, og jeg syntes den ble ordentlig stilig. Syns det er tøft når folk velger farger, i stede for vanlig hvit/fransk.

Etterpå dro jeg bort til moren til Marcus en tur, som skulle passe Natalie, så kunne Ragnhild og jeg dra til byen for å gå i fakkeltog.

Jeg er SÅ glad jeg dro. Jeg trengte virkelig å gå i det toget, det føltes godt.  Toget symboliserte kjærlighet, det var veldig mange som var med å gikk i tog, og det ble ett blomsterhav ved torgscenen. Godt å se folk vise kjærlighet ♥

Bildet er lånt av dt.no.

Godt å se folk vise kjærlighet ♥

Q: Gikk du i fakkel/rosetog i dag?


1 Comment


  1. Så stilig det ble med det sorte..

    Jeg gikk ikke i fakkel/rosetog, fordi jeg bor på bygda, og her var det ikke noe slikt.. Og hadde ikke mulighet til å reise inn til byen heller..

Leave a Reply