Pedikyr!

July 29, 2011  |  Negler  |  Share

Trodde vell egentlig ikke at jeg skulle legge ut bilde av tånegla mine, men nå har jeg jo fått meg pedikyr :D . Godt med en liten pause med litt selvpleie. I helgen så skal vi ha dåp for Natalie Jeanne, så i dag har jeg hvert å pynta lokalet, bare blomster og sånt som skal på plass nå. Godt jeg får hjelp med mat og kake laging, så slipper jeg det. Når dåpen er over så kan jeg begynne å glede meg til Tyrkia turen. Skal bli koselig det. Natalie, Carl Marcus, Mamma, Nina (moren til Carl Marcus) og meg :)

Herlig når begge familiene våre kommer godt overens og at det går an og finne på noe.

Håper dere får en fin helg, og at dere koser dere i sola som endelig har tittet frem :)


2 Comments


  1. Så fint <3

    SV: Takk søta <3

  2. åh, så fiiiint!

Leave a Reply