Forberedelser til dåp: Bordkort!

July 31, 2011  |  Dåp, Scrapbooking  |  Share

 

Da er jenta vår døpt :)

Nå er jeg sliten for å si det sann, har hvert en lang dag, og har hvert sliten av dagene i forveien. Dåpsplanlegging krever litt arbeid, og nå i dagene fremover så tenkte jeg og poste litt om dåpen fremover. Inspirasjon for noen, og kanskje det gjør hele planleggingsprosessen lettere :)

Da begynner vi med bordkortene.

Jeg valgte å lage “sko” som bordkort. MYE arbeid, det tar tid, men det blir bra til slutt. Jeg lagde 23stk, og kan med hånden på hjerte si at jeg var dritt lei etterpå. Jeg underdriver når jeg sier at jeg brukte 12 timer, for jeg brukte nok lenger tid, kan tro jeg var lei og fikk tanker som “Hvorfor startet jeg med dette?” når jeg var halveis.. men når jeg var ferdig så ble jeg fornøyd :D

Tror faktisk alle tok med seg bordkortene hjem også, og det er jo ekstra stas når man bruker så lang tid på noe. Så ja, det var verdt det :)

Jeg brukte denne malen, som jeg fant på google etter og ha googlet sånn cirkus 100 sider ;)

Tegne-klippe-lime!

Jeg brukte to forskjellige mønster ark når jeg lagde skoene. Brukte scrapbook papir.Etter og ha tegnet på malen, klippa det ut og limt det sammen, så pynta jeg bordkortene slik du ser på bilde.

Det lønner seg og bruke dobbelt lag av “skosålen” du legger i bunnen.. En over “taggene” og en under (du skjønner sikkert hva jeg mener om du setter i gang å lage sånne /Ellers er det bare å spørre )

Q: Hva syns du om bordkortene?


11 Comments


  1. Laila Johansen

    Dette trur jeg er noen av de fineste bordkortene jeg noen gang har sett. All ære til Leyla

  2. Flinka!! <3 du er min inspirasjon til dåpen ;) <3

  3. Kjempefine.. Sånne bordkort vil jeg også ha når vi skal ha dåp..

  4. Så utrolig nydelig bordkort! Jeg smelter :D

  5. Desse bordkorta var fine:) -kanskje det vert sko som bordkort til min dåp og :)

Leave a Reply