Fiiin dag!

August 4, 2011  |  Ikke kategorisert  |  Share

For en fantastisk dag, selvom jeg våknet med hodepinne og pepsi max abstinenser.

Begynte dagen med å legge negler på ei. Og hun og kjæresten hadde hvert på ferie i Tyrkia, så hadde de kjøpt kjæresteringer. Hvor fantastisk er ikke det? Gir hverandre ringer uten at de forlover seg.. Syntes den ideèn var knall bra, og syntes flere som forlover seg heller skulle gjort det.. For mange ganger er det jo bare det at de ønsker ringen på fingeren uten og egentlig forlove/gifte seg.. Og nei, tenkte ikke på meg selv akkurat nå, men mange av disse som forlover seg så er det slutt en måned eller to senere. Misbruker tittelen litt da!

Etter at jeg hadde lagt negler på henne så dro jeg og Natalie til Selin en tur.. Var så deilig og bare prate om alt og ingenting, dessuten tok hun kverken på hodepinnen min.

Carl Marcus, Natalie og jeg fikk besøk av bestemoren til Carl Marcus i kveld, så da måtte jeg jo ta ett bilde..

Klarte forresten å fange latteren til Natalie på video i går:

Herlig dag med folk jeg er glad i!

Q: Har du hatt en fin dag? 


8 Comments


  1. åååh, for en herlig latter :D

  2. Har hatt en super dag jeg også. Lillesøster han vært på besøk, og vi har kosa oss alle sammen. Håper ikke det blir så lenge til neste gang.

  3. Aww for ein herlige liden latter :D

    Har bare vært hjemma e veldig dårlige for tiå -.-

  4. Var en kvinnelig bekjent av meg som fridde til kjæresten sin noen måneder etter at de hadde fått barn..Så stas og forlovet og greier..to måneder etter flyttet de fra hverandre..Kanskje han følte seg presset? Så ja..kjæresteringer er nok mer enn bra nok for mange..slipper man presset med bryllup osv..:)

  5. SV: Da trykker du på av/på knappen og skjermknappen (den firkanta nederst) samtidig, og da blir bildet tatt. Det legges automatisk i fotoalbumet ditt.

  6. Så herlig latter.. Hehehe.. Nydelig <3

Leave a Reply