Disney har besøk!

August 8, 2011  |  Ikke kategorisert  |  Share

Dette har hvert en lang dag, men samtidig så kort ;) . Jeg var så trøtt til morgen i dag, så Marcus tok Natalie, som var lys våken, sånn at jeg skulle få sove ut litt, og det var deilig. To dager på rad faktisk, føler meg nesten litt bortskjemt og mer sliten, lol. Når jeg sto opp så var det bare å hoppe inn i klærne, for vi skulle hente Nemi (på Skøyen), som vi skal passe en uke. Det var rart å se Nemi og Disney sammen, men de stor koser seg. Delte til og med samme mat skål. Nemi var jo faktisk grunnen til at vi kjøpte Disney. Vi passet henne en uke i fjor, på nøyaktig samme tid faktisk. Og i slutten av uka hadde vi funnet Disney på nettet, og bestemte oss for at henne skulle vi ha.

Disney var fra Finnsnes, så hun måtte bli flydd ned, sånn at hun kunne komme til oss.

De har to helt forskjellige personligheter. Merker at Disney er mer aktiv, og er mer “hund”. Disney er heller ikke så redd for ting, sånn som Nemi er.. Men merker at Nemi slår seg mer og mer til ro, og føler seg trygg på oss. Og nå har vi jo bare hatt hun en dag. Sikker på at de storkoser seg i slutten av uka, og plutselig er Nemi mer hund og aktiv også :D Det fortjener hun!

 

Så var jeg på besøk hos Casa del Dahl. Altså hos mamma. Der prøvde jeg ballkjolen til søstra mi. Det var målet mitt i svangerskapet.. At jeg skulle komme inn i den når jeg begynte å gå ned i vekt. Og guess what..

Jeg kom inn i den :D ! Så da må jeg sette meg nye mål ;) Og det skal jeg. I morgen kanskje?

 

 


5 Comments


  1. Så fin du er :) Og så snille dere er som passer henne i år igjen <3 :) Bra at de koser seg sammen :) Klem

  2. Så moro ;) Det er alltid gøy å nå målene sine :)

    SV: Tusen takk Leyla :D

  3. Så utrolig fin du var i kjolen!

  4. Så fin du er. Søt kjole.

Leave a Reply