Diskobowling!

August 13, 2011  |  Ikke kategorisert  |  Share

I går var Marcus og jeg på diskobowling med Ole Fredrik og Margrete. Kjempekoselig, men jeg måtte faktisk vise legitimasjon.. LOL! Her sitter jeg med en datter, hvert daglig leder i frisørsalong, kjøpt meg egen leilighet og ja, u get my point.. Tenk om jeg ikke var myndig nok for diskobowling ;)

Anyway, da vi kom hjem.. så kom vi ikke hjem.. fordi vi hadde mista nøkkelen.. vi leta OVERALT! Så i dag sånn ca ett halvt døgn etterpå så fikk vi tak i noen som kunne låse oss inn, og det var herlig.. Føltes og føles fortsatt som at jeg er på ferie i vår egen leilighet.. me like alot!


2 Comments


  1. Ååå.. Jeg blir stolt hver gang jeg blir spurt om leg jeg nå, men så er jeg snart 30 år også da… hehe..

  2. Discobowling er kult.. :) Fine bilder også :D

Leave a Reply