Natalie er et halvt år i dag :)

October 30, 2011  |  Natalie Jeanne  |  Share

Nå er jeg tilbake.. og denne gangen er det for real! Har hvert godt med en lang bloggpause, men så har det seg sånn at flere jeg kjenner spør når neste innlegg kommer, og jeg svarer at jeg ikke er motivert for å blogge.. men etter flere spurte så ble jeg motivert gett, skulle ikke mer til ;)

I dag er Natalie et halvt år gammel faktisk. Tiden flyr! Forresten så syns jeg Natalie ligner på mamma da hun var liten, husker den tiden som om det skulle vært i går (høhø!) I hvertfall.. selvom jeg kom sånn ca 20 år etterpå så hadde de jo kamera på den tiden også ;) og på de bildene jeg har sett hos mor og far, så syntes jeg hun er så lik ;D.

Hva syns du?

Planer for dagen da?

 


6 Comments


  1. Så nydelig :) Jeg kan virkelig se likheten ja :D

  2. De er så like :) og tiden går kjempefort, hun er blitt så stor <3

  3. Så gøy at du blogger igjen!:D
    Så stor snuppa di har blitt !:)

  4. Åååh såå store hu har blitt :D Å sååå herlige!! Ingen tvil om at hu ligne på mammaen sin :D

  5. Stor og fin jente. Gratulere med 6mnd!! :)

  6. Ser en likhet der ja..

Leave a Reply