Da var julebordet over!

November 13, 2011  |  Jul  |  Share

Så var årets julebord over, litt trist i grunn, men det var hvertfall veldig koselig å se igjen jentene.

20111113-101501.jpg
(bildene er lånt av Silje B)

20111113-101616.jpg

I dag har jeg to middager og velge mellom, enten pinnekjøtt hos verdens beste mamma. Eller middag hos et koselig par som gifta seg på fredag, men drar jeg på sist nevnte så blir det litt sånn “sleng på et smil for å være hyggelig”. Hun ene som mest sannsynlig kommer ditt er så frekk og sår at det er slitsomt å omgås hun.
Valget er egentlig lett i mine øyne, fordi jeg vil til mamma.. Men jeg føler jo at jeg må dra til de andre, ikke hver dag man gifter seg.


2 Comments


  1. Ååh..Kjenner til slike personer..det er bare slitsomt..men så må man bare gjøre det beste ut av det hele..:) Kos deg uansett hvor du ender opp hen :)

Leave a Reply