Finn en feil..

November 17, 2011  |  Ikke kategorisert  |  Share

20111117-213617.jpg
Haha! Unnur glemte å ta av de blå skoposene da vi gikk fra helsestasjonen *liker*. Jeg skulle latt være å si i fra ;)

Vi trilla faktisk fra byen og til Åssiden, og det var veldig kaldt, men godt å røre på seg. Når jeg kom hjem så fikk jeg nesten ikke rørt meg, føltes som at hele meg var fryst. Natalie var varm og go’ da, hun koser seg nok i voksiposen!

Skal bare slappe av resten av kvelden, så får jeg heller ta ryddingen og vaskingen i morgen, sliten i dag :)

Husk konkurransen da:)

20111117-215304.jpg


4 Comments


  1. haha, nå ler jeg godt.. har ikke tall på hvor mange ganger jeg har glemt disse.. eller på hvor jeg har tatt på meg blå skoposer og trillet vogna inn, og du ser vognspor med møkk over hele gulvet og lurer på hva vitsen med at man har på seg skoposer er ;)

  2. sv : Ja, de er veldig gode :) Så anbefaler å kjøpe en boks. Kjøpte de på en helsekostbutikk.
    Hehe, sånne blå poser har jeg glemt et par ganger å :P

  3. Hehehehehe… :) Herlig! Kule blå poser da ;)

  4. Du er søt leyla :D

Leave a Reply