Hun står!

December 12, 2011  |  Ikke kategorisert  |  Share

Har blitt en stund siden jeg har blogget nå, men jeg har ikke hatt laptopen min her, i tillegg til det driver vi å pusser opp soverommet og gangen, så har følt at hjemme vårt har sett ut som at vi skulle delta i ekstreme samlere, men nå begynner vi og komme på plass igjen!

Jeg har trukket vinneren, men får ikke kontakter h*n før i morgen, så jeg publiserer vinneren av konkurransen da . Unnskyld forsinkelsen, skal sørge for ny konkurranse om ikke altfor lenge :)

Før i dag så venta dette synet meg:
20111212-223203.jpg

Jenta mi sto i senga si da jeg kom inn på rommet, hun hadde reist seg opp selv:D og jeg rakk å ta bilde :D *kodak moment*

Håper alle har en fin adventstid<3


4 Comments


  1. Ååå.. Så herlig.. :-)

  2. Så gøy!:) Her prøvde mini å pakke opp julegaven sin.

Leave a Reply