Glaaaade jul!

December 25, 2011  |  Jul  |  Share

Takk for at dere har savnet bloggen min, det har ikke jeg :) For mange ganger når jeg virkelig har behov for å skrive ned noe, så kan jeg ikke skrive det her, fordi det er meg -Leyla Dahl, som signerer dette.
MEN jeg lar meg provosere skikkelig for tiden, som feks..
Hvert år, på denne tiden så snakker folk om at  ”å, etter jul så skal jeg på hard diett, føler at jeg blir så feit av all denne julematen”.

Og da tenker jeg: OK, om folk hadde hvert like hypp på diett som de snakker om fra julaften til nyttår så hadde vell folk kanskje hvert tynne resten av året? Eller ikke hvert overvektige. Om motivasjonen din er å gå ned i vekt etter en feit middag, så er det vell bedre og ta deg en feit middag i blant, bare for å holde motivasjonen oppe?

Så ett motivasjonstips fra meg:
Ikke start på diett på en mandag, det er en dag alle starter på som regel, og hvor bra funker egentlig det? Kjedelig å starte på en diett hver mandag og skli ut tirsdagsettermiddag!

Ikke start 1 januar:
Hvor mange starter ikke da? Og hvor fult er det ikke på treningssenterene  i januar? Du blir jo mer umotivert når det er stappfult på alle maskinene og du må stå å vente? Ikke at du skal la være å trene.. men hva med litt variasjon? Dra på skitur, så på skøyter, gå deg en tur..

Finn deg ting som passer deg, ikke alle andre.

Meen, det er sant.. det er masse middager i jula, kommer jo til og bli støl i kjeften frem til sommeren.. Så dietten kommer vell naturlig for alle ;) Og dessuten.. selv om mye av maten er feit, så er nok mye mer sundt enn du kanskje tror.. Ofte blir jo julematen laget av en oppskrift, som er tradisjon.  Folk kjøper jo ikke (håper jeg) toro poser/ferdig mat, og annet ferdig tull som er stappfult med  e-stoffer, og muk.. *yuckie*.

En liten julehilsen fra mine 56 kilo ;)


3 Comments


  1. Så flott innlegg. Bare tull å starte opp mandag eller 1. januar ja.. :p Beste er kanskje å starte på sommeren, da er vel folk heller ute enn på treningssenter?! Aner ikke jeg altså, går ikke på treningssenter.. :p

Leave a Reply