Miss ensom! Lol.

December 26, 2011  |  Ikke kategorisert  |  Share

I går var det pinnekjøtt middag hos mamma, så deilig :)

Jeg hadde veldig lyst til å dra til Kathrine i Halden i går, men det ble veldig vanskelig.. Siden mannen bare ville dra til noen kompiser i stede ( hvor kommer jeg inn i bilde? Hjelper ikke at det er jul her i gården nei..).
Så var det en kompis jeg tenkte jeg kunne spørre da, men han hadde akkurat tatt seg en “rusbrus”, eller det vil si på norsk at.. Ei venninne av han, som han har veldig lyst på skulle på en annen fest, så da drar man jo heller ditt..

Aff! Føler meg sinnsykt ensom i en så stor by, jeg har ikke lyst til å no her en gang!
Godt jeg har verdens herligste prinsesse, som sov hos mormoren sin i natt:)


7 Comments


  1. Du er aldeles ikke aleine min kjære,bare litt langt unna:) Men det kan vi endre på fort nok:) Men synd du ikke kunne komme igår,hadde vært kjempe koselig å ha deg her igjen:)
    Me love u long time askim<3

  2. Vet akkurat hvordan du har det.

  3. Sånn føler jeg meg her i Bærum også.. Synd vi ikke bor i samme by :/

Leave a Reply