Ey!! ikke gi ungen min alt DU vil spise!

December 26, 2011  |  Ikke kategorisert  |  Share

Som mamma, så leser jeg rundt eller prøve å finne ut av det beste for ungen min. Jeg vil ikke at hun skal få i seg alt mulig rart av mat og spesielt søtsaker, som jeg ikke er noe fan av, med mindre det er frukt. Mye av feks maten kan jo være med å forebygge at ikke barnet får allergier/intoleranse. I tillegg så tenker jeg alltid over at det er parfymefritt vaskepulver, og vil heller ikke ha ungen min inn i ett rom hvor det nettopp har blitt røyka i.

Så er det jo folk som ikke respekterer meg da, og gir hun ting som jeg ikke vil at hun skal ha i seg. Så når jeg sier i fra så hjelper det ikke. Eller så kan de si sånt som “la hun få smake da, bare såå lite, eller er du så streng?”. Er jeg streng fordi jeg vil forebygge ungen min diverse typp mat, eller er du for lat og nysgjerrig til å la være å gi hun? og du respekterer jo faktisk ikke MIN datters helse. Gå heller og lag hun en fruktkompott da, uten melk og sukker/søtningsstoff!

 

Lille sukkerklumpen min – UTEN tilsatt sukker ;)


7 Comments


  1. Helt enig !;) hvorfor gi de noe de ikke trenger eller har behov for ?

  2. Så flink du er, Leyla! :) )

  3. Ja enig med deg da ;) Selvom jeg har hatt lyst til å gi henne noe godt, så har jeg ikke gjort det når du har sagt nei <3

  4. Det der er jeg enig i! Barnefar her sa at jeg måtte regne med at Mats-Oliver fikk smake på dåpskaka i dåpen (da var han 5 mnd), fordi det var tradisjon i familien hans at dåpsbarnet gjorde det. Men der sa jeg nei altså! Var fler som nevnte det i dåpen og, men jeg sa fra at han ikke skulle ha noe kake. Jeg tror de respekterte det, men han gikk jo fra fang til fang – så jeg vet ikke om noen gav han noe da..

Leave a Reply