tutt tutt!

December 27, 2011  |  Ikke kategorisert  |  Share

Stua vår er full av leker om dagen, ser jo nesten ut som at vi har åpna en barnehage her, men det virker som Natalie koser seg veldig da, og det er jo det viktigste :) Hun fikk så mye klær og leker til jul.

I dag har jeg egentlig ikke gjort noen ting, bortsett fra å leke med Natalie og spise ting jeg ikke tåler. Jeg visste jo før jeg begynte å spise riskremen at jeg har intoleranse for melk, men det er ikke noe jeg har merket SÅ mye til, sett bort i fra de siste dagene. Så må være forsiktig fremover, blir jo deprimert av å spise ting  jeg ikke tåler jo!

I morgen er jeg nødt til å komme ut av døra.. Vet ikke helt hva jeg skal finne på, men bare MÅ ut.

Forslag?


1 Comment


  1. Herlige bilder <3

    SV: Jeg har hatt en kjempe fin jul :) Håper du har hatt det samme. <

Leave a Reply