Labbe rundt!

December 28, 2011  |  Ikke kategorisert  |  Share

I dag har vi vært en tur på Sandvika storsenter, fyttifaen for ett klaustrofobisk sted. Dessuten er jo senteret bygd opp som en labyrint (labbe-rundt)!
Møtte Therese på jobb da, hadde ikke sett hun på lenge.. Så det var koselig:) hun var travelt opptatt da, så vi rakk så vidt å si hei :p

20111228-175125.jpg

Jeg fikk meg en ny veske da, det var lenge siden! Kan jo ikke glemme bort meg selv, etter frøkna kom til verden ;)

Nå sitter vi på besøk hos mamma, eller det vil si at jeg sitter her, og frøkna sover på fanget mitt :)

20111228-175425.jpg


1 Comment


  1. Uff ja, det senteret er helt ekstremt slitsomt å gå rundt i om dagen. Det værste er at når jeg har lunsj og hvis jeg må kjøpe noe, så bruker jeg 10 min bare bort til matbutikken fordi jeg må bane meg vei gjennom alle kundene som går rundt som en saueflokk uten mål og mening :P Hehe. Men det var koselig å se deg igjen da! Selvom det ble litt kort <3

Leave a Reply