Bare så typisk!

December 29, 2011  |  Ikke kategorisert  |  Share

Så planen i dag, var egentlig å dra til Sverige, men siden han som skulle kjøre syntes det var alt for seint å dra klokka 12 så ble det ikke noe av. Noen på facebook kom jo med at jeg kunne jo ta bussen da, hvis jeg ville på Nordby senteret.. men å sette seg på en pensjonist buss, med barnevogn og alene, understreker vell hvor ensom jeg er.  Hvorfor dro vi ikke 2 timer før? Selvom det da hadde blitt en unnskyldning at det var for sent fordi vi ikke dro klokka 8. Faen så lei! Så resten av dagen blir jeg vell bare sittende her, dritt kjedelig. Kanskje jeg tar med meg Natalie å går meg en lang tur, bare for å ha noe å gjøre? Hva skjedde med impulsivitet og det å ha det gøy? Er ikke så lett å ha det gøy alene. Har lyst til å finne på noe, en fest for eksempel? Så kunne jeg dratt ut hvertfall en dag i romjula, men med min flaks for tiden så hadde jeg vell akkurat fått på meg finstasen, sminket meg og begynt å drikke, så hadde jeg vell fått beskjed om at det var ingen som kunne alikevel, så hadde jeg druknet min ensomhet i alkoholen..   Jeg finner vell på noe ;)


3 Comments


  1. Å’ene vises ikke i overskriftene dine.. Uansett, jeg vil finne på noe en dag ;)

    • Silje Johanne: jeg vet det:) æ,ø,å vises ikke i overskriftene :/ sikkert en engelsk layout:)

  2. det må du gjøre noe med :P

Leave a Reply