Fantom spark!

December 29, 2011  |  Ikke kategorisert  |  Share

Ja, det har jeg. Og jeg trodde jeg var i ferd med og bli gal, men så fant jeg ut at, det er helt normalt.

Ikke nok med det, men man kjenner det tydelig og ser det tydelig utenfor magen når det først setter i gang. Det samme skjedde med venninna mi, og hun i full panikk ringer legen, og de sier det er helt normalt og at kroppen kan tro den fortsatt er gravid, og at det er livmora som fortsatt kan trekke seg sammen :)

Føles litt sånn her, uten kula:

 


3 Comments


  1. Det er helt normalt! Det kan også være luft i mage/tarm.. Jeg har sånne “spark” enda noen ganger!
    Vet ikke om det kommer av at jeg tok k.s at jeg kjenner det enda! Men gud å jeg har blitt skremt ett par ganger selv av det der .. hehe ;p

    • mariiie: Ja, sant. Er bare så rart at man ikke skulle kjent det før man ble gravid? For i begynnelsen i svangerskapet kjenner man jo desperat etter spark.. eller, du skjønner ;P Og jeg kjente ikke noe før jeg var over 19 uker på vei.. rart er det i hvertfall ;)

  2. Hadde slik mange ganger etter jeg fikk EM, i fler år. Kunne ha det nå og da.. Enda ikke hatt det slik etter at jeg fikk MO, men venter liksom litt på det.. :p

Leave a Reply