Hvordan få perfekte bryn? Guide!

January 28, 2011  |  Hår  |  Share

Veldig mange der ute som ikke kan nappe/forme bryn, så her skal jeg gi dere en liten guide som jeg bruker :) .
Jeg fikset forresten bryna til søstra mi i går, så her kan du se forskjellen.

Begge bildene er tatt uten sminke sånn at dere skal se ekstra stor forskjell!

 

Guiden er enkel, og dette trenger du:

  • En god pinsett, jeg bruker den fra La-Tweez med lys (fåes kjøpt i alle Nikita salonger)
  • En god øyenbrynspenn, jeg liker denne fra Clinique.

På Tina målte jeg ut i fra det punktet du ser på nesa. Så brukte jeg en brynspenn og tegna formen på bryna, det er derfor det ser ut som hun har mer hår på det nederste bilde, på bilde over her. Så nappet jeg formen vi kom frem til. Bredden bestemmer du jo selv, men det er ikke alltid det er fint med altfor tynne bryn!

 

Jeg tattoverte på bryna mine i sommer. Ettersom at det ikke vokser hår overalt på bryna:

 

Behandlingen utførte jeg hos irenesmakeup.com


Leave a Reply