Sånn, her og nå..=/

January 28, 2011  |  Graviditet  |  Share

Det og være gravid er ingen sykdom, men det er jo en del belastninger det kan dra med seg. Og det er jeg så heldig å få dratt med meg. Jeg har fått bekkenløsning, går til fysioterapaut, og jeg har betennelse ved korsryggen, som hun (fysioterapauten) behandler. Er sykmeldt fra jobben jeg elsker, og mest sannsynlig får jeg ikke jobba noe særlig i salongen før permisjonen starter.

Det er dager hvor du føler deg bedre igjen. Jeg hadde en sånn dag i går, så jeg hjalp søstra mi med å ordne hun på håret. Det ender med at jeg får kjempevondt, og sliter virkelig med å snu meg rundt i senga når jeg skal legge meg. Jeg savner å være i aktivitet. Jeg skal begynne å trene litt til tirsdagen, og det blir godt å få rørt litt på seg. Skulle helst begynt med en gang, men jeg kan ikke sitte vanelig på en sykkel en gang, da kan jeg gjøre det værre, og da er det bedre å vente på profesjonell hjelp!

Skjønner at det er noe av det som kan gjøre at man blir utålmodig, men da igjen så gruer jeg meg til fødsel!

Djeez, dette blir jeg deprimert av. Gi meg litt spirit, og inspirasjon til noe ;D


weheartit.com


Leave a Reply