Som liten og stor :)

January 25, 2012  |  Ikke kategorisert  |  Share

Her sitter vi å chillern da ;) Vi holdt oss hjemme fra babysvømminga i dag, selvom det egentlig var siste gangen, men Natalie har jo ikke hvert i form i det siste, så da var det greit å ta det med ro. Virker som formen hennes er bedre nå da *bank i bordet*. Hun har sovet litt ekstra, og sovnet fort i kveld i hvertfall! åå jadda, vet jeg ser ut som jeg har sovet med en strikk mitt oppå hodet på bilde der, men guess what.. det har jeg, lol!

Tina har hvert på besøk. Vi prøvde oss på agingbooth, haha!

Så har Marcus spandert nye jobb sko til meg. Viktig med godt fottøy på bena når man jobber :)

Har du hatt en fin dag da?


3 Comments


  1. Tina Dahl Jakobsen

    Fine Bilder…. Takk for en koselig dag :) <3

Leave a Reply