Torsdag!

January 26, 2012  |  Ikke kategorisert  |  Share

Til morran i dag var jeg virkelig trøtt, og det har liksom ikke forsvunnet helt, før nå i kveld. Nå føler jeg meg våken, men det er jo typisk det? Når du egentlig vil ta tidlig kvelden, så er du så overtrøtt at det bare blir vanskelig..

Se så søte vi er da :)

I dag har jeg nesten bare hvert hjemme, Natalie besøkte oldeforeldra sine en tur, så da fikk jeg rydda litt i roteskuffer og sånt. Jeg er i skikkelig organiseringsmodus for tiden, og blir lykkelig over alle løsninger som gjør at det er litt lettere å holde det ryddig i hverdagen. Rot gjør meg sliten, men det blir jo rotete hele tiden, så da liker vi enkle løsninger, som får alt til å gå så mye kjappere, så man slipper og bruke halve dagen på å rydde/vaske.

Har du noen oppbevaringstips? av feks sminke, scrapbooking ting etc..? Jeg tar veldig gjerne i mot tips og råd!

Og over til en kjapp liten anbefaling..

Har du prøvd nattkur? Jeg bruker en fra kerastase, denne:

Den er for tynt/fint hår, og er i spray form. Kjempefin! Du sprayer den på før du legger deg (Gre igjennom håret først). Og den tynger ikke. Dessuten har den en duft av lavendel, som roer ned hjerterytmen når du sover, så du sover bedre om natta!


2 Comments


  1. Jeg bruker en scrapbook “veske” kjøpt hos FotoKnudsen til å oppbevare sminke i. Den er heeeelt genial og kjempefin! Kan sende deg et bilde av den :) Eller så kan man jo bruke til den til å oppbevare scrapbook artikler også da.. :P

Leave a Reply