Disney har snakket med dyretolk!

February 9, 2012  |  Ikke kategorisert  |  Share

Og jeg må si jeg ble helt rørt ;)

Vi syntes dette hørtes kjempespennende ut, og tenkte at vi kunne jo prøve. Det var ikke dyrt heller! 150kr betalte vi, og de pengene legger hun ikke i egen lomme engang, de sender hun videre til hunder i Portogal, senter for forlatte og mishandlede hunder. Så da støtter man jo en god sak i samme slengen :)

Disse spørsmålene stilte vi Disney:

 • Har hun det bra?
 • Er hun sjalu etter at vi fikk ei datter i våres?
 • Er hun redd/lei seg for noe?
 • Har hun vondt noe sted?
 • Favoritt leke?

Dette fikk vi til svar:
Disney kommer bort og bare står og ser på meg. Ser ut i lufta. Hun er tom i blikket !
Hun sier at det er altfor mye fokus rundt babyen. Ser dere står og holder på med ungen og hun står bak og kikker opp på dere men ingen av dere ser henne. Hun går og legger seg ett sted og er lei seg.
Det er ikke noe vondt i Disney! Hun er ikke sjalu, bare innmari lei seg og deprimert. Føler at hun ikke får være med i flokken. Ikke inkludert. Dere stenger henne ubevisst ute på ting hun ønsker å være en del av. Eks, la henne se på bleia før ungen skal ha den på. Vis henne hva du gjør med ungen osv. La henne være med :) hun vil ikke skade barnet.hun vil ta del i mamma oppgaver for hun er en tispe med morsinstingter. Ikke ekskluder henne fordi dere er redd for ungen. Da er dere på dypt vann.. Disney er en snill hund ! Vil ta del i barnets liv å lære det om dyreverden.nå er hun bare lei seg..  Løsningen er å la henne ta del, da vil du få en hund som blomstrer :)

Smerter : hun forteller at det er vondt på labbene nå uti snøen. Ser henne løfter på det ene benet ute og bytter på å stå på den ene og andre labben. Ønsker dekken på. Ellers ingen andre smerter. Ikke er hun nervøs heller. Hun har godt lynne :)

Leke : nå er jeg veldig i tvil her for jeg ser en pipe leke , slags figur. Mine hunder har denne som favoritt så vet ikke om de blander seg inn her :) men skriver bare den info jeg får så ser vi :) viser meg og en liten ball og. Denne er blå ? Løper etter denne :) men igjen.. Tristheten som kommer. Lek mer med meg vær så snill ?

Sier til henne at jeg skal formidle dette til dere og da sier hun voff :) ser en glede i blikket hennes igjen :)
Ber henne gi deg ett tegn til deg at hun har fått prate så merker du noe på henne er det jeg som har bedt henne ;) litt gøy må vi ha :) hehe.
Takker disney for samtalen.

Da er jeg spent på tilbake melding :) samtalen er fullført når vi er enige om hva som er rett i respekt for Disney ! Dere gjør mye av dette ubevvist vil jeg tro , og når dere bare tenker over og blir bevisst på dette vil dette ordne seg :)


Slik ser vi det:

Vi ser at hun har hvert lei seg, og det var en av grunnen til at vi ville la hun få prate. Vi har prøvd å la hun være med på det som er, men med en baby på 9 måneder, så innrømmer jeg at mesteparten av oppmerksomheten går til hun.
Ett eksempel: Når vi kommer hjem, og Disney kommer løpenede til oss fordi hun er så glad så klapper vi jo hun og gir hun oppmerksomhet, MEN så bærer man jo en unge på armen, og andre ting. Så da setter vi jo fra oss tingene, for så å kle av Natalie, og i det vi gjør det så kan jeg forstå det Janne sier her: “Hun sier at det er altfor mye fokus rundt babyen. Ser dere står og holder på med ungen og hun står bak og kikker opp på dere men ingen av dere ser henne. Hun går og legger seg ett sted og er lei seg.” Alt er ikke så lett bestandig, men vi har prøvd å inkludere hun mer med Natalie etter samtalen med Janne.

Når det kommer til favorittleken så var det litt morsomt at hun nevnte den blå ballen, hun har ikke denne nå, men hun lekte med den i begynnelsen da vi fikk hun, og det var sånn hun fikk navnet Disney :D
Anbefaler alle og la dyrene få snakke :) Dere kan kontakte Janne via facebook gruppen hennes her.


6 Comments


 1. Janne er kjempebra,utrolig dyktig! :) fikk tårer i øynene når jeg leste dette…
  Anbefaler Janne,hvis det er noen som vil ha samtale med dyra sine :) Jeg har gjort det samme med hundene mine og katten min:) Og dem skal få flere samtaler etterhvert:)

 2. Utrolig søtt navn på ungen må jeg si !

  men til det jeg egentlig skule skrive, utrolig flott, skal selv bruke Janne på hesten min som er litt uberegnelig til tider. hehehee, så det har virkelig funket også ? Har hun blitt mer glad og sånn :D ?
  herliiig , supersøt Hund

 3. Så spennende :D

  SV. Ja det gjør det virkelig ;) Elsker accessoires :D

 4. Takk for at du deler historien til Disney.
  Rørende å lese, jeg ble varm om hjerterota :)
  Min lille Chico, som også er en Chihuahua, skal også prate med Janne, og jeg gleder meg. Lykke til videre med baby`n og din lille kjære Disney <3 LOVE <3

  MVH
  Reidun Skog

 5. Så spennende da! :)

Leave a Reply